Aktualita

Hostivařské chrochtání 24.3. - 17.4.2022

Je po jarních prázdninách, začíná se oteplovat a my jsme si pro vás připravili ojedinělou gastronomickou pecku. Historicky první ročník Hostivařského chrochtání – aneb to nejlepší z vepřů a selátek. Jedná se o náš vlastní hostivařský gastronomický svátek, který Vám v Selském Dvoře v pražské Hostivaři nabídne jen to nejlepší z vepřů a selátek. Budete moci ochutnat speciální odrůdy vepřových a selečích mas z odrůdy Hembat, to nejlepší z Přeštických prasátek, domácí Honzovy fuety nebo 1,8 kg vážící pečená rakouská kolena s křupavou kůrčičkou, která ochutnáte pouze ve VIP restauracích na největších pivních slavnostech světa Octoberfest. Nebudou chybět ani domácí jitrnice se strouhanými lanýži, vyzrálé vepřové Tomahawk steaky a krkovice z Přeštíka a další skvělé pokrmy. Nemůžeme zapomenout ani na naše skvěle vychlazené pivo Pilsner Urquell – světlý ležák, nebo nabídku kvalitních českých i zahraničních vín, která vše jen podtrhnou.

Dali jsme si velmi záležet na výběru kvalitních mas! Pokrmy připravované s láskou a péčí si vzal i tentokrát pod taktovku šéfkuchař Lukáš Plecháček, vyhlášený hostivařský šéfkuchař, který pro Vás každoročně připravuje např. ČESKO-SLOVENSKÝ HUSÍ POCHOD. Lukáš připravuje všechny pokrmy jak tradičními, tak i moderními způsoby a nenechá Vaše chuťové pohárky v klidu. To je Hostivařské Chrochtání!

Přijďte s rodinou a přáteli a vychutnejte si krásný a pohodový oběd nebo večeři. Přijďte si k nám do Hostivaře „zachrochtat“.